Benvingudes i benvinguts, residents de 2023!

31/01/2023 - 14:00 h

Es fa l'acte de rebuda de les persones responsables dels projectes que al llarg dels propers mesos es desenvoluparan a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Els nous i les noves residents de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació han fet la primera presa de contacte amb les instal·lacions. La tarda del 30 de gener hi ha hagut l’acte de benvinguda, que ha inclòs una recepció per part dels responsables de l’equipament i una visita als espais de la fàbrica.

En la primera part s’ha presentat l’equip de gestió i suport de les residències. Entre altres qüestions, s’ha explicat què és L’Ordit, el Seismes o la mostra “Feedback“. Els nous residents han pogut exposar els seus dubtes i preguntar sobre el dia a dia de la Fàbrica de Creació.

Els projectes seleccionats per a aquest 2023 són fruit de la darrera convocatòria de residències artístiques i d’iniciatives culturals. La Comissió de selecció de projectes artístics va acceptar un total de 58 projectes, d’entre les 161 sol·licituds rebudes, mentre que la Comissió de selecció de projectes d’iniciatives culturals va acceptar un total de 15 projectes, d’entre les 22 sol·licituds rebudes.

Consulteu aquí la resolució de la convocatòria d’iniciatives culturals, i aquí la resolució de la convocatòria de residències artístiques.

Fotografia: Irene Fernández.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!