Anar al contingut principal
Barcelona cultura

On el teatre batega

On el teatre batega

Els teatres de proximitat de la ciutat han creat una plataforma per tal de gestionar conjuntament les propostes que presenten en col·laboració i que formen part de la programació del Grec Festival de Barcelona.

La col·laboració entre aquestes sales de proximitat i el Grec Festival de Barcelona va començar el 2020 i, fins al moment, ha produït experiències com ara un cicle de lectures dramatitzades triades d'entre les rebudes en una convocatòria pública. Una de les lectures dramatitzades que ja vam poder escoltar l'any passat esdevé enguany un muntatge teatral complet i deixa constància del talent emergent de l'escena a les sales de proximitat. Aquesta lectura és Not My Monkeys, de la Cia. 42Km, escrita per Manel Moreno.

La convocatòria de lectures dramatitzades es repeteix en aquesta edició del Festival. Pareu atenció, ja que entre les seleccionades, algunes es convertiran en produccions escenificades que podrem veure durant el Grec 2025 Festival de Barcelona.

Les lectures del Batec del Grec 2024 són:

  • Dilluns, 1 de juliol, a les 20.00 h, WORMS, d’Irene Hernanz a la Sala Fènix
  • Diumenge, 7 de juliol, a les 19.00 h, Mama Dolly, de Laia Alsina Riera, a El Maldà
  • Dilluns, 8 de juliol, a les 20.00 h, Jo no volia ser Rita Hayworth, de Víctor Alexandre, al Teatre Akadèmia
  • Dijous, 11 de juliol, a les 20.00 h, Se Baila (Producció: La Badabadoc + Timbre 4 + OTB), de Laia Álvarez, Melisa Hermida i Tamara Kiper, a La Badabadoc
  • Dilluns, 22 de juliol, a les 20.00 h, Ben Plantats, de Joaquín Arias,  a la Sala Versus Glòries

Més informació sobre les lectures a l'apartat Activitats de l'espectador.

Image: 
Compra d'entrades