Concert "Albert Sanz grup: La espuma del mar"

La espuma del mar

Albert Sanz grup

País Valencià

Música/cançó/jazz

Per a tots els públics

 

La espuma del mar és la metàfora perfecta d’aquest disc. Un disc de cançons que són, per si soles, tot un món, perquè tenen el fons de la tradició popular, de la història, d’allò compartit, del plor i la celebració. De la vida, en definitiva. 

Cançons com les que van emocionar Albert Sanz quan era un nen i descobria el món i la música, cançons que conserva guardades en aquest lloc del cervell que és l’últim que s’apaga quan desapareix la memòria. La espuma del mar, però, no és un disc de cançons d’altres, sinó pròpies, i per això és també un autoretrat. El d’un pianista que sempre va voler cantar i que somiava fer-ho des de fa anys: un pianista amb un cantant dins.  

Aquí, el mar no és només el que l’artista contempla des del Cabanyal, el que va pintar Sorolla, sinó el més terrible, el que engoleix milers de migrants que es pregunten per què la seva vida val menys, si totes i tots som d’un mateix mar.

 A La espuma del mar, aquest músic valencià es deixa portar pel bressol de les onades. “Sense rumb va el meu vaixell acariciant el vent”, diu en una de les cançons. Javier Colina (contrabaix i acordió), Jordi Rossy (vibràfon), David Gadea (percussió) i Tico Porcar (bateria) l’acompanyen en el seu viatge.

Durada: 75 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre matí

  Concert "Big Band Jam Session"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 12:30 h

  24 de setembre tarda

  24 de setembre nit

  Música electrònica, jazz, poesia musicada

  Concert "Sabina Witt"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 23:45 h