Concert "Big Band Jam Session"

Big Band Jam Session

Centre Superior de Música JAM SESSION

Barcelona

Rock, funk, jazz, swing i altres músiques actuals

 

En ple segle XXI, gairebé cent anys després de la seva irrupció en l’escena musical americana, les big bands continuen fascinant-nos. La vivacitat del seu repertori, compost per grans hits del jazz i del swing, o l’harmonia de les seccions de metall i percussió, fan que aquestes orquestres mantinguin un alt nivell de popularitat i que, fins i tot, sedueixin noves generacions de músics.

És el cas de la Big Band Jam Session, orquestra moderna del Centre Superior de Música Jam Session que inclou les músiques més actuals en un format clàssic. Vella coneguda de la Mercè, aquesta big band dirigida per Miguel Ángel Ortín actuarà un cop més a la festa major de Barcelona, en uns jardins que afegiran encant a la seva actuació.

El concert de la Big Band Jam Session farà un recorregut pels grans èxits de la història del jazz i de l’era daurada del swing, naturalment, però també pels del rock, el funk i músiques més actuals. No us estranyi escoltar-la interpretar en directe temes de Black Sabbath, Stevie Wonder, Electro Deluxe, Shirley Bassey o Bruno Mars, entre altres artistes, amb el toc retro que donen la trompeta o el clarinet. Imprescindible.

Durada: 90 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre tarda

  24 de setembre nit

  Música/cançó/jazz

  Concert "Albert Sanz grup: La espuma del mar"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 22:00 h
  Música electrònica, jazz, poesia musicada

  Concert "Sabina Witt"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 23:45 h