Concert: “Juan Quintero”

Concierto solista

Juan Quintero

Argentina

Música / cançó d’autor / folklore llatinoamericà

 

Cantant, guitarrista i compositor, Juan Quintero és un dels músics més destacats del repertori llatinoamericà. Un talent precoç, criat en una família de músics de Tucuman (Argentina), autodidacte primer i, ja a La Plata, capital de la província de Buenos Aires, format a la Universitat Nacional i bregat en diverses agrupacions corals i instrumentals.

La seva carrera transcorre de manera paral·lela entre càtedres universitàries i escenaris i estudis de gravació. I a Barcelona, en el marc de Música Mercè, Quintero presentarà les cançons del seu darrer àlbum, Pago querido,en un concert íntim, proper. Només guitarra i veu: la música d’arrel argentina carregada de sentiment, que l’ha convertit en referent de molts professionals també a l’est de l’Atlàntic.

Integrant del grup argentí Aca Seca Trío, presentat a mig món, i col·laborador de Luna Monti, amb qui va formar duet, Juan Quintero ha cantat al costat d’Eliseo Parra, Mercedes Sosa, Javier Ruibal o Coetus, entre molts altres artistes i grups de renom. El Concierto solista, que oferirà als jardins del Doctor Pla i Armengol, a l’aire lliure i amb la ciutat als seus (i als nostres) peus, és tot un regal. 

Durada: 75 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre matí

  Concert "Big Band Jam Session"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 12:30 h

  24 de setembre nit

  Música/cançó/jazz

  Concert "Albert Sanz grup: La espuma del mar"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 22:00 h
  Música electrònica, jazz, poesia musicada

  Concert "Sabina Witt"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 23:45 h