Concert "Sabina Witt"

El nom en el somni

Sabina Witt

Barcelona

Música electrònica, jazz, poesia musicada

Edat recomanada: a partir de 12 anys

 

Jazz portat a l’electrònica. Així podria definir-se l’estil del concert que Sabina Witt presenta a la Mercè, un viatge musical que combina nous temes i versions noves d’altres que pertanyen a treballs discogràfics anteriors, com ara el Rap del temps dolorós, a partir de l’univers de Salvador Espriu, o Les Antiques, de J.P. Contamine de Latour, col·laborador d’Eric Satie.

A El nom en el somni, Witt va més enllà del seu so acústic tradicional i s’endinsa en la musicalització de poemes a partir d’un nou llenguatge: l’electrònica. Ritmes com el trip-hop, el drum bass, el tap, el funk o el dub es mesclen amb la mètrica dels versos de poetes com Maria-Mercè Marçal, Alejandra Pizarnik, Goethe o Alfonsina Storni, entre d’altres, seleccionats per la mateixa compositora.

Graduada en cant jazz al Conservatori del Liceu, Sabina Witt va estudiar piano i guitarra clàssica, a més de cant líric i modern. Carme Cuesta, Luciana Souza, Pat Metheny, Chucho Valdés o Dave Holland han estat alguns dels seus mestres, i ara és ella qui forma nous talents al Taller de Músics. Witt ha actuat com a solista a clubs i festivals nacionals i internacionals.

El nom en el somni és un projecte creat expressament per a l’ocasió.

Durada: 75 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre matí

  Concert "Big Band Jam Session"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 12:30 h

  24 de setembre tarda

  24 de setembre nit

  Música/cançó/jazz

  Concert "Albert Sanz grup: La espuma del mar"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DG. 24 · 22:00 h