Concert "Lalo López"

L

Lalo López

Barcelona

Funk/disco

 

Agitador de l’escena funk, disco i soul estatal i guitarrista de la popular (i recentment dissolta) Fundación Tony Manero, Lalo López presenta el seu nou projecte, una orquestra limitada de ball sense límits.

Lalo López Limited Orchestra és una banda de funk majúscul, contemporani, que beu tant dels clàssics del gènere com del punch rítmic del hip-hop, en la qual López exhibeix el seu mestratge per construir floorfillers plens de groove i arranjaments de gran bellesa. Temes en què Lalo ofereix la seva particular visió del món, farcida d’humor, tendresa, surrealisme i mordacitat a parts iguals.

En la seva posada de llarg a la nostra ciutat, la LLLO estarà acompanyada per les cordes de la Barcelona Rock Strings i per molts amics i amigues, convidats i convidades, amb els quals desgranarà els temes del seu primer treball discogràfic, titulat amb una solitària L, com la que porta al cotxe un conductor o una conductora novell.

Humor, amor, sexe, tendresa, sàtira, política i ball es fusionen a la Lalo López Limited Orchestra: preparem les nostres millors sabates de ball i saltem a la pista!

Durada: 90 minuts.


Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

    Anar al principi del mapa
    • Avinguda de la Catedral, 1
    • Ciutat Vella
    • el Barri Gòtic
    • 08002 Barcelona