Vés al contingut

Programa

Radioshow - Auca performada de drets culturals
- h
Un espai radiofònic amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, Marc Giró i Flavita Banana

“Auca  performada de drets culturals” és una proposta de ràdio en viu de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, presentada per Marc Giró i amb la participació de la il·lustradora Flavita Banana.

El radioshow és una producció conjunta de Culturopolis i  la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, un projecte que vetlla per la visualització de ràdios de referència, emissores emergents i estacions de ràdio efímeres. Aquestes ràdios i nodes d’streaming independents donen veu a les diferents escenes i comunitats culturals de la ciutat. Un projecte públic-comunitari no comercial que impulsa els nous talents del món de la comunicació.

A més, la jornada tindrà la col·laboració de Flamenco Queer, el projecte musical del bailaor badaloní Rubén Heras i el guitarrista Jero Férec, procedent de Londres.  El conjunt proposa un flamenc tradicional que parteix des de la identitat i reivindica la inclusivitat al flamenc, recordant sempre la confluència de la comunitat queer, travesti i flamenca del Raval i Poble-Sec a principis del segle XX.

També et pot interessar

Imatge
Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel

Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel (PLACES EXHAURIDES)

- h
|
Barri del Raval
Un itinerari per descobrir les arrels flamenques del Paral·lel [Cal inscripció prèvia. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: accionesflamencoempirico@gmail.com]

Carlos Cuenca, Alba Guerrero, Guillermo Castro, Bernat Jiménez de Cisneros, Carmen Muñoz, Raúl Lorenzo, Karen Mora, Cristina Candela, Salvador S. Sánchez

Share