Arranjament de talussos al voltant de l'Escola El Polvorí

Un cop completat l'arranjament del pati i el mur exterior de l'Escola El Polvorí, aquests dies es duen a terme tasques de sanejament i estabilització dels talussos que l'envolten. Aquesta actuació del Departament de Manteniment d'Estructures Vials i Espais Urbans Singulars de l'Ajuntament de Barcelona té un cost de 17.000 euros i quedarà enllestida en un parell de setmanes.

..
25/04/2024 - 11:38 h - Urbanisme i infraestructures Mupert / Sants-Montjuïc

L’actuació ha començat aquesta setmana amb l’eliminació de vegetació herbàcia i arbustiva. Seguidament se sanegen els talussos fent caure els blocs inestables. Per evitar possibles arrossegaments accidentals o fins i tot esllavissades, en una zona que queda justament per sobre de la resta del barri del Polvorí, finalment s’hi col·locarà una malla d’acer galvanitzat ancorada al terra amb barres i perns.

Des de l’estiu passat i al llarg de tot aquest any 2024 es duen a terme obres d’estabilització de talussos en una dotzena d’ubicacions de la muntanya de Montjuïc. En totes aquestes vessants, l’objectiu és evitar-hi esllavissades i despreniments, i assegurar el pas de les persones.

Notícies relacionades