Bar i muntanya

Vincular l’oferta cultural de Montjuïc amb l’activitat gastronòmica del Poble-sec és l'objectiu del projecte "Menja't Montjuïc", que ha creat el web Menjat.cat per visibilitzar-les, vincular-les i enfortir-les. En aquest web trobareu el mapa dels bars i restaurants del Poble-sec que formen part de la iniciativa, així com els links de les grans institucions culturals de la muntanya i les activitats efímeres que s'hi programen.

..
01/07/2020 - 17:20 h - Comerç i mercats Mupert

Es vol fomentar la retroalimentació entre el Poble-sec i Montjuïc, “cap i peus del mateix cos”, tot impulsant un consum d’oci i restauració locals, de proximitat i responsable. El projecte té així una triple intenció: oferir als veïns i veïnes del Poble-sec l’accés a les propostes culturals del Parc de Montjuïc; de cara als barcelonins, visibilitzar el Poble-sec i Montjuïc com a una experiència turística conjunta i única; i pel que fa als visitants de fora, donar-los a conèixer Montjuïc i el Poble-sec com a una opció de turisme proper a la qual cal dedicar una part important de l’agenda de viatge.

Perquè el binomi Poble-sec/Montjuïc esdevingui una de les primeres opcions d’oci i consum dels poblesequins, barcelonins i visitants, es vol visibilitzar millor aquesta oferta d’oci i restauració de qualitat, a través d’un web senzill amb contingut gràfic i audiovisual de qualitat: Menjat.cat. “Menja’t Montjuïc” és abans que res una campanya de promoció creuada per generar circuits naturals de consum de gastronomia i cultura de barri, amb l’eslogan “Bar i muntanya”.

Subvencionat pel programa ‘Impulsem el que fas’ de Barcelona Activa, “Menja’t Montjuïc” és un projecte creat des del bar Petit Montjuïc que compta també amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc, l’Associació de Comerciants del Paral·lel – Poble-sec i la revista BCNmés, que n’assumeix la creativitat i comunicació. Els bars i restaurants que en formen part són Archimissa Gastrobar, Bar la Federica, Bodega Saltó, Bodega La Tieta, Brew Pub Le Sec, Celler Cal Marino, Cap de Suro, Casa Xica, Cervecería Jazz, De Paula, El Carro Gros, El Patán del Poble-Sec, Iösif bar, Ikki Tasca japonesa, La Chana, La Come Dia, La Porca, La Raposa del Poble-sec, Laskar 74, Malevo, Koska Taverna, Petit Montjuïc, Quimet & Quimet, Samuari Ramen, Taberna Noroeste.

Més informació

Notícies relacionades