El Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas estrena nova gespa

El Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas estrena nova gespa

18/07/2022 - 11:47

La instal·lació compta ara amb gespa artificial d’última generació i nou sistema de reg, que faciliten el seu manteniment, el capaciten per acollir competicions internacionals de primer nivell i millora la seguretat pels i les esportistes.

El Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas compta amb nova gespa artificial, nou sistema de recollida d’aigües i nou sistema de reg. Aquesta instal·lació viurà la seva gran estrena del 24 al 30 de juliol, amb el 23è Campionat Europeu de Softbol Femení, com a camp de suport del camp de softbol, que també s’ha renovat recentment.

La anterior gespa natural i la planimetria dificultaven el seu manteniment i, per això, aquesta actuació s’ha considerat prioritària per a garantir un estat òptim del terreny i assegurar la celebració de grans competicions, tant domèstiques com internacionals. La inversió total per part de l’Institut Barcelona Esports (IBE) ha estat de 572.000 euros.

Els treballs realitzats han inclòs la demolició del reg existent i la instal·lació d’un nou sistema, la col·locació d’una canaleta perimetral per a la recollida d’aigües pluvials, la compactació i anivellament del terreny, la col·locació de gespa artificial d’última generació, l’aportació de les subbases monticle, bases i home i, finalment, el marcatge de les línies del camp i el muntatge de l’equipament esportiu necessari. En última instància, s’han dut a terme els assaigs i la certificació del camp, abans de la seva reobertura per a la pràctica esportiva.

Comparteix aquest contingut