Els nens i nenes de Barcelona celebren el Dansa Ara a l’Estadi Olímpic

Els nens i nenes de Barcelona celebren el Dansa Ara a l’Estadi Olímpic

20/04/2021 - 13:00

Esport Escolar. La sessió s'ha pogut seguir en directe a través del web de BCN esports i del nostre canal de YouTube.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha celebrat aquest dimarts 20 d’abril a les 11.00 hores la sessió final del projecte municipal de promoció escolar en horari lectiu Dansa Ara del curs 2020-21. Enguany, l’actuació ha tingut lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, en lloc del Palau Sant Jordi, per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries corresponents.

El projecte Dansa Ara promou la pràctica de la dansa entre els i les escolars de segon de primària dels centres educatius de la ciutat, i forma part del programa municipal “L’Escola fa Esport a la Ciutat”. Aquest any, 4281 infants de 203 centres educatius de Barcelona han participat de l’activitat final del programa. Enguany l’actuació s’ha celebrat sense públic a causa de les restriccions sanitàries, tot i que els familiars podran seguir l’activitat en directe a través del web de BCN esports.

La sessió especial ha començat amb l’actuació dels ballarins/nes professionals del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre i dels ballarins/nes de la Companyia Factoria Mascaró. A continuació, ha estat el torn dels nens i nenes, que han posat en practica les 7 danses que han estat practicant durant el curs escolar: Immi Rahat Titsawaq, General Bum Bum, Follia d’Espanya, Carmina Burana, i Gopher Mambo, For Children, Vol 1, no 10 Allegro molto i Fjol Sa Gick Jag Med Herrarna i Hagen.

Un Dansa Ara amb total seguretat

L’edició d’enguany del Dansa Ara s’ha celebrat amb total consonància amb els protocols de seguretat i higiene de prevenció de la covid-19. Així, l’entrada al recinte de l’Estadi Olímpic s’ha fet en dos torns esglaonats per cadascuna de les set portes d’accés. Un cop a dins, l’espai ha estat dividit en 198 grups/classe amb una separació de 3 metres entre grups.

A l’entrada del recinte de l’Estadi Olímpic s’ha posat gel hidroalcohòlic a totes les persones assistents. A continuació tothom ha hagut de passar per les moquetes amb desinfecció de sabates abans d’accedir a la pista. Finalment, la sortida també s’ha fet de manera esglaonada i mantenint la distància de seguretat entre grups bombolla. En tot moment, totes les persones assistents han portat posada la mascareta.

Comparteix aquest contingut