Les línies de bus 13 i 150 recuperen els trajectes per Montjuïc a partir d'aquest cap de setmana

Les línies de bus 13 i 150 recuperen els trajectes per Montjuïc a partir d'aquest cap de setmana

12/06/2020 - 12:40

Mobilitat. Les línies de bus 13 i 150 recuperen els trajectes per Montjuïc a partir d'aquest cap de setmana.

Els talls de trànsit dels itineraris segurs afecten 33 línies de 9 del matí a 9 de la nit, dissabte i diumenge. Per facilitar l'accés en transport públic a la muntanya de Montjuïc es recuperen les línies de bus 13 i 150.

A partir d’aquest cap de setmana s’actualitzen els itineraris segurs per als vianants a Barcelona pel que fa a la circulació del transport públic de superfície i permetran el pas d’algunes línies d’autobús a la muntanya de Montjuïc, per facilitar la mobilitat i els desplaçaments de la ciutadania a aquest espai de lleure.

La mesura, iniciada el 23 de maig, va deixar sense servei dissabtes, diumenges i festius la línia 150 per la limitació total del trànsit a la muntanya i la línia 13 no circulava per una part del seu recorregut. A partir d’aquest cap de setmana, la línia 150 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) torna a oferir servei en horari habitual (de 7 a 21 h) i amb una freqüència de pas de 15 minuts, i la línia 13 (Mercat de Sant Antoni – Parc de Montjuïc) recupera la part d’itinerari per Montjuïc.

Comparteix aquest contingut