Montjuïc balla

18/09/2021 - 18:33

Cultura. El Castell de Montjuïc balla el 19 de setembre amb el festival de dansa MouJuïc. La pluja ha obligat a posposar els espectacles de dissabte a la tarda al diumenge al matí.

Diumenge 19 de setembre el Castell de Montjuïc acull la primera edició del festival de dansa MouJuïc. La pluja ha obligat a posposar els espectacles de dissabte a la tarda al diumenge al matí. Produït pel Castell de Montjuïc amb la col·laboració del Graner, centre de la creació del cos i del moment, aquest festival neix amb la voluntat d’apropar la dansa i les arts de moviment a tots els públics i d’incentivar la dimensió cultural del castell.

El programa de la primera edició del Moujuïc inclou quatre espectacles i dues càpsules escèniques. Es tracta de les peces ‘Cossoc’, un duet de dansa de carrer; ‘Residència0, una reflexió sobre la creació; ‘Roges, un recull de testimonis de la Guerra Civil que recupera les expressions artístiques de l’època, i ‘Tradere’, una peça fruit d’un procés d’investigació sobre la tradició des d’una mirada contemporània. A més, també es presenta la peça breu ‘In habit’ del Col·lectiu Symbiosi al Pati d’Armes. En total, tres espectacles al matí i tres a la tarda de diumenge.

Amb la intenció de facilitar la comprensió dels espectacles, hi ha una sessió d’introducció prèvia a les obres per tal d’afavorir una millor comprensió i experiència als espectadors.

Diumenge 19 de setembre
PROGRAMA ACTUALITZAT

Matí
10.30 h Obertura de portes: accés al recinte del castell.
11 h ‘Cossoc’ d’Anamaria Klajnšček i Magí Serra.
12.30 h ‘Residència 0′ del Col·lectiu Llego Tarde.

Tarda
17.30 h Obertura de portes.
18 h ‘Tradere’ de Laia Santanach.
19.15 h ‘20″‘ i ‘In Habit‘ del Col·lectiu Symbiosi al Pati d’Armes.
20 h ‘Roges’ de Miquel Barcelona.

Entrada de matí o de tarda: 3 € amb una consumició. Tot el dia: 5 € amb dues consumicions. La pluja ha obligat a ajornar la sessió de dissabte a la tarda a diumenge al matí. Qui no pugui venir, rebrà un correu electrònic per gestionar la devolució.

Una producció del Castell de Montjuïc ambla col·laboració del Graner, fàbrica de creació.

Comparteix aquest contingut