Afectacions a la mobilitat al voltant de Montjuïc

Afectacions a la mobilitat al voltant de Montjuïc

21/09/2022 - 18:57

La Mercè. L'avinguda de la Reina Maria Cristina està tallada tota la setmana pel muntatge dels concerts i activitats de la Festa Major, que alguns dies també afecten altres carrers de Montjuïc.

L'avinguda de la Reina Maria Cristina està tallada tota la setmana pel muntatge dels concerts i activitats de la Festa Major, que alguns dies també afecten altres carrers de Montjuïc. Aquestes són totes les afectacions a la mobilitat dels actes de la Mercè a la muntanya de Montjuïc:

Av. Reina Maria Cristina
Tallada al trànsit amb prohibició d’estacionar-hi des de divendres 16 (muntatge de la Cursa de la Mercè) fins al 26 de setembre, després del Piromusical. Durant la Mercè, els dies de concert i la nit del Piromusical s’amplia la prohibició d’estacionament a les voreres de pl. Espanya (inclòs motos) costat mar. Del 20 al 26 de setembre, l’accés al pàrquing de B:SM Rius i Taulet de l’av. Maria Cristina està tancat, així que l’accés a aquest aparcament es fa per Lleida / Rius i Taulet i la sortida, pel carrer de Mèxic.

Pel muntatge de la Festa del Fitnes, es prohibeix l’estacionament de vehicles, inclòs vehicles de dues rodes a les voreres, des de les 18 h de diumenge 25 fins a la 1 h de la matinada del dia 27 (la nit de dilluns) a l’avinguda de Rius i Taulet, entre av. Reina Maria Cristina i c. Guàrdia Urbana (ambdós costats), així com a pl. Espanya i av. Maria Cristina (motos en vorera).

Pel Piromusical de dilluns a les 22 h, a partir de les 15 hores s’inicia l’aïllament de la zona. A més de l’avinguda de la Reina Maria Cristina, ja tallada, es talla l’av. Montanyans, des de la pl. Sant Jordi, des de la pl. Eusebi Millán i des del pg. de Santa Madrona. L’avinguda de Rius i Taulet també s’aïlla del trànsit de vehicles, entre el carrer de la Guàrdia Urbana i el de Mèxic. La pl. Espanya es talla al trànsit quan la concentració de públic ho faci necessari i per garantir la seguretat viària sense dificultats. Un cop finalitzat, quan les calçades estiguin lliures de públic, s’hagin netejat i se n’hagin retirat els elements físics, es reobriran al trànsit.

Palauet Albéniz
Des de les 7 h del dia 18 fins a les 22 h del 26 de setembre es prohibeix l’estacionament de vehicles (només acreditats) a l’avinguda dels Muntanyans (ambdós costats) entre el MNAC i el Palauet Albéniz.

Teatre Grec
Els jardins del Teatre Grec romandran tancats al públic divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25. Des de les 7 h de dilluns 19 fins a les 22 h de dilluns 26 es prohibeix l’estacionament de vehicles, motos incloses, al passeig de l’Exposició a tocar de l’accés al Teatre Grec (costat mar, quatre places d’àrea verda).

Castell de Montjuïc
Del 20 al 26 de setembre es permet l’estacionament de vehicles acreditats a la calçada d’accés al Mirador del Migdia i a la zona de la “Luneta de Mar”.

 

Comparteix aquest contingut