El Mercat de Pedralbes dóna la benvinguda a un Nadal diferent

Sota unes circumstàncies excepcionals per la covid-19, el diumenge 29 de novembre l’Associació de veïns i veïnes de Pedralbes organitza el seu tradicional Mercat solidari de Nadal.

Aquest 2020 se celebra la desena edició d’aquesta cita que aplega veïnat i conciutadans, i que enguany, més que mai, vol donar suport al comerç de proximitat. 

L’Associació de Veïns i Veïnes de Pedralbes no volen renunciar a la tradició i, tot i l’escenari complex i inèdit (i sempre que la normativa vigent en el moment ho permeti), s’han adaptat per seguir oferint el seu tradicional Mercat de Nadal. Així doncs, la trobada complirà amb tota la normativa i mesures sanitàries per la covid-19.

Per adaptar el Mercat a les mesures actuals, els organitzadors han hagut de reduir el nombre d’expositors i, enguany, la plaça del Monestir acollirà una vintena d’emprenedors/es i petits comerciants que oferiran els seus productes al veïnat. També hi participaran una desena d’entitats socials i solidàries, amb l’objectiu de donar a conèixer el seu treball i els seus projectes, així com els productes artesans que elaboren als seus tallers ocupacionals.

Excepcionalment, enguany el Mercat no comptarà amb activitats lúdiques ni el tradicional bar solidari. A més, s’establiran controls d’accés i sortida, amb el registre de persones assistents.

Els beneficis del Mercat de Nadal es destinaran a fins solidaris.

Fem barri, vine, participa i difon!

La celebració d’aquesta activitat resta condicionada a la normativa vigent en el moment.