Els Reis Mags acampen a Sants-Montjuïc

L’arribada dels Reis Mags serà enguany un pèl diferent a la que coneixem. Malgrat que no hi haurà cavalcades, ses majestats muntaran tres campaments reials a Sants, el Poble-sec i la Marina on els nens i nenes dels barris de Sants-Montjuïc podran lliurar les seves cartes el 4 i 5 de gener. Abans, també podreu lliurar les vostres cartes a les carpes reials que trobareu al Meeting Point de Creu Coberta, al Mercat de Sants i a la placeta de Ramon Torres Casanovas.

Sants

A Sants, els Reis ens obriran les portes del seu espai de treball, el Campament Reial, dimarts 5 de gener. A les Cotxeres de Sants podreu visitar la fàbrica de regals, el magatzem de les cartes, els miners que fan carbó, els patges que arreglen els carruatges i els camells que descansen i agafen forces per la nit més esperada de l’any. La visita podrà fer-se tant pel matí (de 10 a 14 h) com per la tarda (de 16 a 20 h). La inscripció es pot fer a través del web fins que s’esgotin les entrades.

A banda del Campament Reial podreu lliurar les vostres cartes a la carpa del patge reial Wasantso que trobareu a la placeta de Ramon Torres Casanova del 28 de desembre al 4 de gener de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, amb l’excepció de l’1 de gener que descansarà. També podeu lliurar la vostra carta al patge que trobareu al Mercat de Sants (c. Sant Jordi, 6) el 2, 4 i 5 de gener de 10 a 14 h. O bé als carters reials que dilluns 4 de gener, d’11 a 14.30 h i de 16.30 a 20 h, passaran a recollir les cartes pels comerços de Sants – les Corts per entregar-les al rei que estarà a partir de les 17 h a la plaça de Comas amb els seus músics.

Hostafrancs

Podreu visitar els tres Reis d’Orient a la carpa que han muntat al Meeting Point (c. Creu Coberta 26; entrada pel c. Diputació). Horaris: del 30 de desembre al 4 de gener (amb l’excepció de l’1 de gener), d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h; 5 de gener, d’11 a 13.30 h.

El Poble-sec

La Patge Reial Estel s’instal·larà a l’Escola Anna Ravell (c. Aníbal, 18) dilluns 4 de gener. Es podrà visitar-la en dues franges horàries. Al matí, d’11 a 14 h i durant la tarda, de 17 a 20 h. Per fer-ho, cal demanar reserva prèvia al correu electrònic patge.estel.2021@gmail.com.

La Marina

El Camp de Futbol La Bàscula Emilio Fernández (c. del Foc, 132) és el punt de la Marina on ses majestats instal·laran les seves tendes perquè petits i grans puguin venir-los a veure i lliurar les seves cartes. Acompanyarà als Reis Mags la fada Marina, que porta la màgia, la llum i l’esperança al barri.

Atès que l’aforament és limitat, la visita es podrà fer en tres franges horàries: de 18 a 19 h, de 19 a 20 h i de 20 a 21 h. Per demanar la vostra entrada, caldrà que la reserveu de forma prèvia al web. Aquelles persones que ho prefereixin, podran seguir l’activitat en directe al canal de Youtube Nadal a la Marina, on les entitats del barri ja han anat penjant els seus vídeos i felicitacions de Nadal.

La rebuda dels Reis d’Orient a la Marina comportarà talls de trànsit als carrers del Foc (en tots dos sentits entre Jocs dels 92 i Ferrocarrils Catalans, només en sentit Montjuïc des del passeig de la Zona Franca), dels Ferrocarrils Catalans i de la Pedrera del Mussol (accés només de veïnat i transport públic) al llarg de la tarda.