Concurs de cartells per la Festa Major de Sant Andreu de Palomar

La Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar obre la convocatòria del concurs de cartells per la festa del barri!

El dia 11 d’abril s’obre el termini de presentació del concurs de cartells per la Festa Major de Sant Andreu de Palomar i s’allargarà fins al dia 4 de setembre de 2022.

La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells i també a aficionats. Han de fer arribar de forma individual o col·lectiva un disseny original i inèdit amb una temàtica lliure dins la finalitat d’anunciar la Festa Major de Sant Andreu i es valorarà que en el cartell hi hagi elements que es puguin extreure per poder guarnir el programa de l’FM. El cartell guanyador d’aquest concurs rebrà un premi únic de 300 €.

Les bases del concurs són les següents:

  • El format dels cartells ha de ser 21 cm d’ample x 42 cm d’alt i, en una segona versió, en format DIN-A4, s’ha de presentar en un suport rígid.
  • Les imatges que puguin incorporar les propostes i el cartell final han de ser en format d’alta qualitat (300ppp).
  • L’autor ha de tenir present que s’haurà de fer adaptacions a diferents formats amb finalitats publicitàries.
  • S’ha de deixar un espai sense text ni contingut d’uns 2,5 cm al peu de la pàgina.
  • Cal incloure la frase: “FESTA MAJOR DE SANT ANDREU DE PALOMAR. LA FESTA???… A SANT ANDREU!!! Del 25 de novembre al 8 de desembre del 2022”.
  • Els cartells es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió a quatre colors. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.
  • Els colors dels cartells han de ser vius i d’acord amb la finalitat d’aquest.

Les obres s’han de lliurar en un sobre tancat, identificant el remitent amb un pseudònim, que també haurà de constar en l’anvers de l’original. A l’interior d’aquest sobre, juntament amb la proposta, hi figurarà un altre sobre tancat, també identificat amb el mateix pseudònim, que contingui un document on constarà el nom i cognoms de l’autor/a, adreça, telèfon/s de contacte i adreça electrònica i s’haurà d’entregar al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu – Can Galta Cremat situat al carrer d’Arquímedes, 30.