Així serà la Mercè tradicional d'enguany!

Els actes més tradicionals de la Mercè 2022 s’ubicaran a l’Av. de la Catedral, la plaça de Sant Jaume i la plaça de la Mercè. D’aquesta manera, totes les ativitats tornen al seu format habitual per fer gaudir als barcelonins i barcelonines amb les ballades de sardanes, el concert de carilló, la Cavalcada, la Xambanga, el Matí Gegant, el Seguici de la Mercè, l’Anada a Ofici, la Passejada de Bèsties, el Toc d’Inici, el cant coral, el Matí dels Falcons, les ballades d’esbarts, el Mercè Dansa, les dues diades castelleres i alguna novetat ben especial.

Però, degut a les obres de la Via Laietana, el Correfoc de la Mercè omplirà el passeig de Gràcia de diables i bèsties de foc. A més, aquest any 2022 es compleixen 200 anys de la inauguració del passeig, una de les vies urbanes més emblemàtica de la ciutat, i la cultura popular se suma de manera destacada a la celebració.

En aquesta ocasió també hi haurà una Ballada de gegants noucentistes vinguts d’arreu de Catalunya i la celebració del Matí Bastoner.

Al setembre es presentarà tota la programació.