Vols crear la imatge del 25è aniversari bandarra?

Els Castellers del Poble Sec celebren enguany el 25è aniversari amb tot un programa d'activitats que anunciaran al març. De moment, han convocat un concurs de disseny per crear un logotip especial que identifiqui aquesta commemoració de la colla. El premi per a qui creï l'opció escollida pel jurat de l'entitat seran 300 €. S'hi poden presentar treballs fins al 9 de març.

La celebració del primer quart de segle dels Castellers del Poble Sec ja té lema, “25 anys a la poblesequina”, i ara busca un logo. L’expressió prové de la manera en què alguns cronistes castellers han qualificat l’estil bandarra de descarregar els castells com si anessin a caure, però la colla l’adopta ara per expressar tot el seu tarannà i la seva identitat fortament lligada al barri del Poble-sec.

La imatge dels 25 anys serà el que es creï a partir d’aquest concurs de disseny, al qual es poden presentar propostes per correu electrònic fins al 9 de març a mitjanit. Al correu amb l’assumpte “Concurs logotip” caldrà adjuntar el disseny en color i a una sola tinta, en formats EPS, JPG i PNG amb una resolució mínima de 300 dpi; una declaració de que el disseny és original i inèdit, i que se cedeixen els drets d’explotació a l’entitat; una petita descripció dels elements que hi surten i llur significat; i les dades per identificar l’autor o autora, també a les xarxes socials, per etiquetar-los quan es publiquin les propostes rebudes.

El logotip haurà d’incloure necessàriament les expressions “Castellers del Poble Sec” i “25 anys a la poblesequina”. Només s’hi pot presentar un logo per persona, amb un disseny original creat individualment. En aquest concurs poden participar totes les persones majors de 18 anys. Si us interessa, podeu consultar les bases completes del concurs a l’enllaç següent.