Celebrem la diada de Sant Jordi 2022!

Els serveis i equipaments de la ciutat ja escalfen motors per donar la benvinguda a una de les diades més esperades de l’any. Presentacions de llibres, xerrades, tallers, contacontes… Cada racó del nostre territori s’omplirà d’activitats només tornar de Setmana Santa, i ens convidaran a reivindicar la cultura de proximitat, a fer les nostres adquisicions en les llibreries de barri i a comprar roses ben boniques en les floristeries de proximitat.

Donar suport a les llibreries de barri implica també reforçar els espais que generen agenda cultural i sostenen un ecosistema molt ampli i divers vinculat al món de la cultura i l’edició: escriptores, il·lustradores, traductores, cooperatives, distribuïdores transportistes… Reivindiquem que hem de convertir aquesta Diada en una jornada contínua durant tota la setmana, inclús tot el mes i tot l’any, per espaiar les compres i evitar aglomeracions. També és moment d’apostar per les floristeries de cada barri, els altres establiments que mereixen tot el nostre suport durant aquests dies.

Hem de sortir al carrer, regalar llibres i roses a tothom independentment del gènere i participar de la nostra festa popular per carregar-nos d’energia. Una Diada com aquesta ens convidarà de nou a passar-ho molt bé, a regalar i a regalar-nos, a fer l’aperitiu amb les amigues i llibre en mà, i, en definitiva, a emportar-nos a casa les millors experiències d’una jornada ben especial.

Consulta totes les activitats de la diada de Sant Jordi aquí.