Continua la celebració de les Festes del Gòtic

Del 20 al 27 de maig un gran nombre d’activitats molt variades i per a totes les edats ompliran els carrers i les places del Barri Gòtic.

Aquest any les Festes del Gòtic han crescut i arribaran a més espais del barri que mai. Des de la plaça de la Mercè a la plaça del Rei, de la plaça de Sant Josep Oriol a la del 8 de març, més d’una trentena d’activitats per promoure la participació del veïnat i fer que a través de la festa es potencïi el vincle amb el barri.

El pregó inicialment previst per al dissabte dia 20 es farà el dijous 25 de maig a les 18.00 h. La metgessa del CAP del Gòtic, Maria Antònia Vila, serà la pregonera i l’encarregada de donar el tret de sortida des de l’emblemàtica plaça del Rei. A continuació hi haurà cercavila, la presentació del cartell guanyador de les festes. Recordeu que podeu visitar l’exposició de cartells al Pati Llimona.

Divendres 26, de 18.30 a 20 h, es farà la Mostra de balls i taller de gegantets infantils de les colles geganteres del barri Gòtic (plaça Nova, Pi i Sant Jaume), a la plaça de Sant Felip Neri. L’endemà, de 10 a 10.30 h es farà la Passejada de Gegants des del pla de la Seu, càrrec de l’Escola Sant Felip Neri.