Convocat el primer concurs de cartells de la Festa Major de la Dreta de l'Eixample

La Coordinadora d’Entitats de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample, amb la col·laboració del Districte de l’Eixample, impulsa el primer concurs de cartells de la festa major del barri, que enguany se celebrarà del 24 al 26 de maig.

El concurs està obert a la participació d’artistes no professionals i emergents, alumnat dels centres docents de la Dreta de l’Eixample i veïns i veïnes del barri. El tema és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges i d’una perspectiva intercultural que puguin associar-se al barri de la Dreta de l’Eixample o a la seva història. Podeu consultar aquí les bases completes del concurs.

Les propostes es poden presentar fins al 30 de març de 2024 en format virtual a través del correu electrònic: info@avvdretaeixample.cat.

El cartell guanyador serà premiat amb un abonament anual per valor de 100 euros a Cinemes Girona, un bo cultural de 100 euros en articles de Norma Còmics i un val de 100 euros per a la compra de productes al Mercat de la Concepció. A més, la imatge s’utilitzarà per il·lustrar els diferents materials de difusió de la festa major.