Viu la Festa Major del Fort Pienc

Continuen les celebracions als nostres barris i ara és el torn del Fort Pienc, que del 13 al 23 de juny celebra la seva festa grossa amb desenes d'activitats adreçades a tots els públics.

El programa de Festa Major està coordinat per l’Associació de Veïns i Veïnes del Fort Pienc i compta amb la participació de moltes entitats del barri. Enguany, podreu gaudir d’una seixantena de propostes.

Des d’una matinal infantil inclusiva i un festival d’art urbà a càrrec dels joves del barri fins a diferents exposicions, espectacles, tallers, àpats i música. Destaca també la cultura popular amb activitats com la cercavila de gegants, la 15a Diada castellera, les havaneres, la ballada de sardanes o el correfoc.

Aquests dies festius també podreu aprofitar per conèixer el barri a través de la iniciativa “Viu Fort Pienc” i les seves rutes Vida i Arts.

El pregó de festa major es farà el dijous 13 de juny a les 20.30 hores a la plaça de Fort Pienc i serà a càrrec de Roger Sánchez, restaurador i veí del barri. Una mica abans, a les 19.30 hores, s’inaugurarà al Centre Cívic Fort Pienc la nova exposició de l’Arxiu Històric Fort Pienc sota el títol “El Fort Pienc industrial, s.XIX-s.XX”.

La imatge del cartell 2024 és obra de Noor Holy.