Gaudiu de les fires de Sant Ponç a Sarrià i al Farró 2023

Tindran lloc dijous, 11 de maig, durant tot el dia a la plaça de Sant Vicenç de Sarrià i a la plaça de Mañé i Flaquer.

Arriba la tradicional festa de Sant Ponç als barris de Sarrià i del Farró, que ens ofereix una àmplia i variada mostra de productes naturals i artesanals. Herbes, espècies, sabó, dolços, formatge, mel i caramels entre d’altres, un regal de la primavera per als sentits!

La tradicional festivitat de Sant Ponç, patró dels herbolaris i dels apicultors, se celebra a la nostra ciutat des de l’edat mitjana, essent Sarrià – Sant Gervasi un dels seus escenaris principals.

L’11 de maig s’escau en el punt de plenitud de la primavera, quan les plantes són en el millor moment i la fruita en el punt just de maduresa per a fer confitures de tota mena, les quals podrem gaudir en apropar-nos a qualsevol de les fires que tenen lloc al districte.

41a Fira de Sant Ponç a Sarrià

Dijous, 11 de maig, durant tot el dia, la plaça de Sant Vicenç de Sarrià.

La fira està dedicada a la comercialització d’herbes i plantes remeieres,  així com de la primera mel de la temporada, acabada de sortir de les arnes i de diferents productes naturals i artesanals amb propietats terapèutiques.

Fira de Sant Ponç al Farró i ‘Mostra solidària de maig’

Dijous, 11 de maig, durant tot el dia a la plaça de Mañé i Flaquer.

A banda de les tradicionals parades de plantes aromàtiques, confitura, herbes remeieres i d’altres productes artesans, la fira comptarà amb paradetes dels artesans del Farró.

També, se celebrarà la quarta edició de la ‘Mostra Solidària de maig’ en la qual es fa recollida solidària d’aliments i donacions per a diferents entitats de referència al barri com Assis Centre d’Acollida, Fundació Putxet i Mujeres Latinas Sin Fronteras.

Attachments