Ja és aquí el Concurs del Cartell de la Festa Major de Gràcia 2024

Els cartells es poden presentar entre el 8 de febrer i l’1 de març. El 8 de març es donaran a conèixer les 10 obres que passaran a la segona fase del concurs.

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una única obra original i inèdita. El premi és de 2.000 €.

Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti reproduir la foto i imprimir-la a quatre colors. El disseny del cartell haurà d’incloure obligatòriament almenys un detall que evoqui la feina veïnal de les comissions de festes. El cartell haurà d’incloure el text ‘Festa Major de Gràcia. Del 15 al 21 d’agost de 2024’.

Aquest 2024 es celebren els 25 anys dels gegantons de la Festa Major de Gràcia: en Torradet i la Gresca. Per aquest motiu es demana que en el disseny d’enguany els gegantons apareguin referenciats d’alguna manera integrats en el disseny.

L’obra haurà de presentar-se en format digital a través del web: www.festamajordegracia.cat
També hi haurà l’opció de fer la inscripció presencialment l’Espai Albert Musons (c/Alzina, 9) els dilluns, de 16.30 a 20.30 h.

Les persones que formen el jurat cada any són diferents: a la primera fase estarà format per dues persones del camp del disseny i una persona de les comissions de festes i a la segona fase, per una del camp del disseny i dues provinents de les comissions de festes.

Aquí trobareu tota la informació sobre les bases del concurs.