La festa de Sant Medir 2023 arriba a Gràcia!

El 3 de març, 21 colles participaran en la festa amb una cercavila pels carrers i places del districte al matí i una desfilada conjunta al vespre

Ja tenim aquí Sant Medir! Divendres 3 de març 21 colles de Gràcia lluiran els seus carruatges i llençaran caramels per celebrar la festa més dolça de l’any.

El programa de la jornada:

Durant el matí les colles de Sant Medir sortiran de les seves seus socials i faran un recorregut pels carrers i places de Gràcia. A partir de les 10 h passaran per davant de la seu del Districte, a la plaça de la Vila. Podeu consultar tots els recorreguts aquí.

A les 19h, totes les colles es concentraran als carrers de Nil Fabra, Sant Salvador i Escorial per iniciar una desfilada conjunta a les 19.30h. El seguici, que anirà encapçalat per la Guàrdia Urbana Muntada i la colla portadora de la bandera de la Federació, recorrerà el carrer de Gran de Gràcia fins als Jardinets, on les colles saludaran les autoritats presents.

Concurs de fotografia

La Federació de Colles de Sant Medir ha organitzat un concurs de fotografia. Les imatges es poden presentar del 6 al 31 de març omplint un formulari a la pàgina web de l’entitat. El veredicte es donarà a conèixer el 25 d’abril a l’Espai Can Musons.

Ruta d’aparadors

Enguany fins al 6 de març 13 comerços del districte guarneixen el seu aparador amb decoració de Sant Medir. Podeu consultar el mapa dels comerços que han participat.