Presentat el cartell de les Festes de Sant Josep Oriol 2024

Un any més, les Festes de Sant Josep Oriol han presentat el cartell que anunciarà la propera edició. Aquestes celebracions es fan pels volts del 23 de març al barri Gòtic i compten amb nombroses activitats.

El cartell s’ha presentat mitjançant un vídeo a Youtube, on es poden veure totes les obres presentades. En total han sigut onze les obres presentades.

El jurat, format per veïns, comerciants i festers, ha atorgat el primer premi a l’obra presentada per Noah López que representa les figures característiques de les festes en un disseny inspirat en el romànic. El muntatge inclou els gegants grans del Pi: en Mustafà i l’Elisenda, a més del Lleó i la Mulassa de Barcelona, i el gegantet Perot lo lladre.

Aquestes festes es caracteritzen per diferents actes tradicionals que en són singulars: els Atracaments d’en Perot lo lladre, el Retaule de Sant Josep Oriol, l’Emmulassa’tBestieses, la Passejada dels Oriols… i les populars monedes de xocolata, que recorden un dels miracles del sant barceloní.

Les Festes de Sant Josep Oriol 2024 se celebraran del 16 al 24 de març i començaran a fer-se presents a partir del dimarts 5 de febrer, quan ja es podrà visitar a la Casa dels Entremesos l’exposició del concurs de cartells, amb totes les obres participants.