Santa Eulàlia finalitza amb el Pregó dels Infants

Dimecres 14 de febrer, a les 10 hores, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde, Jaume Collboni, rep a una representació dels infants que han elaborat el Pregó dels Infants i li lliuraran el document emmarcat. A les 10.15 hores, a la plaça Sant Jaume, la Súper Laia donarà pas als nens i nenes que llegiran el Pregó dels Infants davant les autoritats municipals i els gairebé 650 infants participants. L’acte acabarà amb les actuacions musicals de BETA i La Tresca i la Verdesca.

També hi assistirà la segona tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay; la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva, i el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez.

Enguany, sota el lema “A la ciutat, dret a la igualtat”, els nens i nenes de 21 centres educatius de la ciutat han reflexionat sobre aquest dret i proposaran accions per a que es respecti arreu.

Aquest acte vol fer sentir partícips i ciutadans i ciutadanes de ple dret als nens i nenes de la ciutat, així com donar rellevància a la feina realitzada pels infants i fer-los sentir protagonistes de la inauguració de les Festes de Santa Eulàlia.