Tot a punt per gaudir de la Festa Major de la Sagrera

L’arribada de la tardor i el mes de novembre sempre ens porten una de les cites més esperades al nostre districte: La Festa Major de la Sagrera!

Una vegada es doni el tret de sortida a les celebracions, el dijous 16 de novembre, ens abocarem a la disbauxa que omplirà els carrers i els espais de la Sagrera. Durant deu intensos dies, gaudirem dels concerts i de les tradicionals cercaviles que marquen els punts àlgids de la Festa Major.

Tenim ganes de tornar a veure els gegants: El Pegàs, La Sagrerina –que enguany està d’aniversari–, ganes de moure’ns al ritme de les batucades… També de sortir al correfoc amb la canalla i d’assistir als diferents passis de teatre per públic adult i familiar que hi ha programats als diferents espais culturals. L’intens programa enllestit per les entitats del barri ens convidarà a compartir riures i bons moments amb tota la gent del barri.

Volem destacar, a més, la contundent aposta per l’accessibilitat que ens portarà noves mesures per arribar a tots els públics. Per primera vegada, la fira d’atraccions deixarà els llums fixes i abaixarà o apagarà la música durant tres dies (divendres 17, dimarts 21 i divendres 24), entre les 17 i les 19 h, perquè les persones amb altes sensibilitats la puguin gaudir.

La Festa Major de la Sagrera és un espai de gaudi comunitari on tothom hi és convidat. Volem que la celebració sigui respectuosa i segura per a totes les persones, i per això l’organització aposta per diversos recursos que són garants d’unes festes majors inclusives amb tothom.

Consulta el programa!

Attachments