Gaudiu de la Festa Major de Sant Gervasi - la Bonanova 2024

Els caps de setmana del 7 al 9 i del 13 al 16 de juny, la plaça de la Bonanova s'omple de cultura popular, música, activitats infantils, àpats populars i espectacles per a tots els públics.

Hi haurà activitats per a tots els públics. Durant el primer cap de setmana de la festa podeu gaudir de xocolatada, espectacle de circ per als més petits, havaneres, sopar popular i el concert jove. També hi haurà entre d’altres actes, la trobada de gegants i la ballada de sardanes.

El segon cap de setmana de la festa major començarà amb els tallers infantils, espectacles de dansa, ball country, tabalades i botifarrada, entre d’altres activitats.

La festa clourà diumenge, 16 de juny, amb la diada castellera de festa major, la tradicional paellada popular i el concert i la trac afinal fi de festa.

A més a més, alguns dels equipaments del districte han preparat altres activitats en el marc de la Festa Major de Sant Gervasi – la Bonanova.

Punts Lila 

S’habilitaran dos punts lila durant la celebració dels concerts de dissabte, 8 de juny i dissabte, 15 de juny en diferents horaris.

Dissabte, 8 de juny, de 21.00 a 02.00 h

Parc de Teodor Roviralta

Dissabte, 15 de juny, de 22.30 a 02.00 h

Plaça de la Bonanova

Podeu consultar tota la programació al web

I reviure els millosr moment de la festa major al àlbum de Flickr

Més informació