Tot el programa de la Festa Major de Sant Andreu 2022

La festa comença aquest divendres 25 de novembre i al llarg del cap de setmana viurem els actes més tradicionals com el pregó, l’esclat i la cercavila. Descarrega’t el programa en versió digital i consulta totes les activitats!

Enguany, la Festa Major de Sant Andreu de Palomar començarà aquest divendres 25 de novembre i s’allargarà fins el dijous 8 de desembre. Durant gairebé dues intenses setmanes podrem gaudir de la millor cultura popular i de les vespres de ball més engrescadores gràcies a la tasca de la Comissió de Festes i de les diferents entitats.

Així, el dissabte 26 de novembre començarem aviat la jornada amb l’esperada Festa de l’Eix Comercial i amb sessions de discomòbil Santandance als Jardins de la Casa Bloc. Ja el diumenge serà el torn de l’inici festiu que tant ens emociona amb el Bon dia Satànic, la Despertada Trabucaire, les Matinades i l’inici del Seguici festiu per tots els principals carrers de Sant Andreu de Palomar.

No ens perdrem tampoc les propostes adreçades als infants del nostre poble, com la Matinal infantil o el correfoc infantil. Amb tota la família aprofitarem tots els espais públics com el recinte Fabra i Coats, l’Ateneu L’Harmonia, el SAT! Teatre o el Centre Cívic Sant Andreu, que arrodoneixen la programació amb més concerts i més activitats culturals.

Val a destacar que enguany, des del Districte de Sant Andreu, s’hi ha fet una contundent aposta per fer accessibles els actes més rellevants, de manera que els trobareu convenientment indicats en aquest programa. En aquest sentit, agraïm la tasca a la Comissió de Festes i a la resta d’entitats que porten setmanes treballant en treure endavant totes les activitats de Festa Major.

Pots descarregar tota la programació en l’arxiu adjunt. 

Attachments