Tota la programació de la Festa Major de la Marina 2022

Es tracta d’una festa major que omplirà de vida els barris mariners del 22 al 26 de juny tot i que, enguany, alguns actes s’avancen. La imatge d’enguany l’ha creat la il•lustradora gironina i col·laboradora d’”El Jueves”, Judit Crehuet després de ser escollida pel jurat del 10è concurs de cartells de la Festa Major de la Marina entre 9 obres participants.

La Festa Major de la Marina se celebra aquest any del 22 fins al 26 de juny. Tanmateix, abans ja podreu gaudir d’algunes activitats de la festa major que s’avancen com l’exposició de les peces del concurs de cartells de la festa major, diverses visites guiades al castell de Montjuïc i la celebració de Carnaval més primaveral de la història de la Marina.

La festa major s’obrirà amb el tradicional pregó i continuarà amb altres activitats ja habituals com la Mostra d’Entitats, l’Arribada de la Flama del Canigó, la Matinal Esportiva per a gent gran, la Festa Major jove i infantil, el Concurs de paelles i, com no podia ser d’una altra manera, tot tipus de concerts i espectacles. Podeu consultar el programa detallat en el pdf adjunt.

Sobre la imatge de la festa major

La imatge d’enguany l’ha creat la il·lustradora gironina i col·laboradora d’”El Jueves”, Judit Crehuet en haver guanyat el 10è concurs de cartells de la Festa Major de la Marina.

A l’hora de concebre el cartell, la dibuixant va escollir un element típicament mariner, el peix, i el va “obrir” fent que del seu interior sortissin diferents elements festius per simbolitzar que el cartell està ple de vida. Així mateix, va il·lustrar la imatge amb unes traces i línies imperfectes per donar-li un aspecte més proper, informal i despreocupat.

Les 9 obres que es van presentar al Concurs de cartells de la Festa Major de la Marina es podran veure al Centre Cívic de la Cadena del 10 de juny fins al 22 de juliol.

Attachments