Visita l'exposició 'Fes-te teu Sant Andreu' i la nova Placeta dels gegants de Sant Andreu

Sant Andreu de Palomar viu els dies previs a la Festa Major amb molta intensitat! Aquest dissabte 18 de novembre, el districte de Sant Andreu inaugura la nova Placeta dels gegants de Sant Andreu, amb parlaments i els balls dels gegants de Sant Andreu de Palomar.

L’acte d’inauguració de la Placeta començarà a les 11.30 h, amb una cercavila dels gegants de Sant Andreu des de la plaça d’Orfila. Després hi haurà els parlaments i la Germandat Andreuenca oferirà el ball de protocol dels gegants.

La cercavila continuarà fins a la Fabra i Coats, on a les 12.45 h,  s’inaugurarà l’exposició ‘Fes-te teu Sant Andreu’, a l’Espai Josep Bota. Aquesta exposició escalfarà l’ambient durant els dies previs a la Festa Major, ja que hi podreu visitar els elements festius de Sant Andreu de Palomar: els gegants, el Colomí, el Bretolàs, els gegants de les escoles…

I això no és tot! Excepcionalment, també podreu visitar els gegants de la Pedrera, com a convidats d’honor, i els gegants de Kíiv, com a convidats extraordinaris i que fan la seva primera sortida després de la seva estrena per la Mercè. L’Olga i el Volodymyr, ballaran un cop més pels carrers de Barcelona, esperant el moment d’emprendre el viatge cap a Kíiv, quan la situació de guerra ho pugui permetre.

Podeu visitar l’exposició de dilluns a divendres, de 17 a 19 h, fins al dimecres 29 de novembre.