Ballada de Sardanes. Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona. Cobla Marinada

Ballada de Sardanes. Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona. Cobla Marinada

Fundada el 1981 a Badalona, la Cobla Marinada és una de les formacions més actives del món sardanista. La formació destaca per tenir un repertori musical extens, que inclou temes de referència en el món de la cobla i d’altres més contemporanis, de nova composició.

La tercera i última Ballada de sardanes participativa organitzada per l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona (ACFB) a la Mercè 2023 compta amb una cobla present en la majoria d’aplecs rellevants i audicions de sardanes d’arreu de Catalunya. Ha actuat al Festival Internacional Pau Casals, al de Música de Ripoll i a escenaris tan assenyalats com el Palau de la Música, L’Auditori, el Palau Reial de Pedralbes i altres auditoris catalans i europeus. Joan Pich i Santasusana, Joan-Josep Blay, Jaume Vilà, Esteve Molero i Alfons Reverté, el seu director actual, han agafat la batuta de la Cobla Marinada, com també ho va fer Antoni Ros-Marbà, Salvador Brotons, Francesc Burrull i molts altres directors convidats.

No deixem passar aquesta ocasió de ballar amb l’acompanyament d’una cobla reconeguda amb el Premi Capital de la Sardana 2015, entre altres guardons, i posseïdora d’un catàleg ampli i divers.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

    Anar al principi del mapa
    • Pl Sant Jaume, 1
    • Ciutat Vella
    • el Barri Gòtic
    • 08002 Barcelona