Concert: "Els Pescadors de l'Escala"

Havaneres i cançó de taverna

Els Pescadors de l'Escala

Catalunya

Havaneres

 

Seixanta anys d’història, una trentena de treballs discogràfics i més de nou mil actuacions acrediten la qualitat d’Els Pescadors de l’Escala, el grup d’havaneres i cançó de taverna més antic del nostre país. Una formació pionera reconeguda amb una de les màximes distincions de la Generalitat de Catalunya, la Creu de Sant Jordi, i habitual en la cèlebre Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Són les credencials de l’agrupació que actuarà el vespre del 25 de setembre a la plaça de Sant Jaume i que tancarà el programa d’havaneres de la Mercè 2023.

Les actuacions d’Els Pescadors de l’Escala no són simples concerts on van desgranant-se les cançons del repertori tradicional: l’alternança de cançons tranquil·les, de ritme pausat, i d’altres més animades, mantenen en tot moment l’atenció del públic i converteixen les vetllades havaneres en espectacles esquitxats fins i tot de tocs humorístics. Tot plegat, per crear un ambient d’harmonia i complicitat amb tothom. 

Valsos clàssics i de creació pròpia, sardanes, cançons populars catalanes i de tradició cubana... Talent, originalitat, alegria, cordialitat: són els atributs d’Els Pescadors de l’Escala, un grup ja llegendari.


Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Sant Jaume, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí

  Matí Bastoner

  La Plaça de Sant Jaume
  DL. 25 · 11:00 h

  Ballem amb Kíiv. Folk d'Ucraïna

  La Plaça de Sant Jaume
  DL. 25 · 12:00 h

  25 de setembre tarda

  Havaneres

  Concert "Modo Libre"

  La Plaça de Sant Jaume
  DL. 25 · 19:00 h

  25 de setembre nit

  Toc a plegar

  La Plaça de Sant Jaume
  DL. 25 · 21:30 h