Concert "Modo Libre"

Inici

Habaneras Cubanas

Modo Libre

Cuba, Catalunya

Havaneres

 

Modo libre és un projecte musical de caire col·laboratiu nascut el 2019 a Santa Clara, Cuba, amb el propòsit d’experimentar amb els ritmes autòctons cubans i universals. Per presentar l’obra original dels seus integrants, però també per aportar una nova mirada, nous registres a la música d’altres artistes.

A Música Mercè, Jonás Estefen Pérez Rodríguez i Katherine Herrero de Armas (Cuba) i Juan Pastor Giménez (Catalunya) oferiran un concert centrat en l’havanera, amb versions d’algunes obres representatives de la música tradicional cubana i d’altres més contemporànies i d’estils íntimament relacionats amb el son cubà. Al piano, la flauta i el contrabaix, respectivament, i amb les veus de Pastor i Herrero, els temes de Modo Libre difuminen les fronteres entre gèneres: podem trobar en la seva producció fins i tot aires de jazz barrejats amb els compassos nostàlgics de les havaneres. Pur mestissatge musical.

Les Habaneras cubanas de Modo Libre ens descobriran les melodies de la capital caribenya, cançons amb cor i ànima, tocades per músiques i estils del segle XXI. Un viatge als orígens amb sonoritats presents.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Sant Jaume, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí

  Matí Bastoner

  La Plaça de Sant Jaume
  DL. 25 · 11:00 h

  Ballem amb Kíiv. Folk d'Ucraïna

  La Plaça de Sant Jaume
  DL. 25 · 12:00 h

  25 de setembre tarda

  25 de setembre nit

  Toc a plegar

  La Plaça de Sant Jaume
  DL. 25 · 21:30 h