Concert de "Coàgul + O'o + Coure"

La 7a edició de l’Acció Cultura Viva (ACV), festival que té lloc durant els dies de la Festa Major de la Mercè, es gaudirà aquest setembre a diferents escenaris de Sant Andreu. Un d’ells serà la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, on la tarda del 23 de setembre es podran seguir diversos projectes de caire íntim i experimental.


Obrirà el foc a les 16.45 h Coàgul, amb l’espectacle titulat Hipercoàgul Octanari. Coàgul és un projecte de música industrial iniciat el 2009 per l’artista Marc O’Callaghan Selva. La idea motriu és la condensació de les essències arquetípiques d’idees universals concretes, que es poden expressar per mitjà de símbols tradicionals i són transportables a qualsevol medi disciplinar.


A les 18 h serà el torn d’O’o, duet barceloní format pels músics experimentals francesos Victoria Suter i Mathieu Daubigné. La seva música combina sintetitzadors analògics, instrumentació en viu, harmonies vocals i drons per construir un món màgic i lúdic, habitat per aus legendàries, bells cants i una natura abundant.


I clourà la tarda Coure presentant el disc titulat Inversum Nema. És el seu primer àlbum, i hi trobem música de diferents estils, des del doom al free jazz en format instrumental. Formen el grup Ferran Giralt a la guitarra, Rowie a la bateria, Richie al baix, Pablo Volt a la trompeta i Ferran Besalduch al saxo baix.


L’entrada a les actuacions és gratuïta.

Jump to map end

List of points shown on the map

  Jump to map start
  • C Sant Adrià, 20
  • Sant Andreu
  • Sant Andreu
  • 08030 Barcelona

  Other activities in the same space and day

  September 23rd evening

  Concert "Coàgul: Hipercoàgul Octanari"

  Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
  SAT 23 · 16:45 h

  Concert "O'o"

  Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
  SAT 23 · 18:00 h

  Concert "Coure: Inversum Nema"

  Fabra i Coats - Fàbrica de Creació
  SAT 23 · 19:15 h