Presentada l'exposició virtual "Renova les teves joguines"

28/05/2020 - 11:53 h

Renova les teves joguines. L'exposició virtual "Renova les teves joguines" recull propostes de joguines fetes a casa amb materials reutilitzats durant els dies de confinament.

L'exposició virtual "Renova les teves joguines" presenta les propostes rebudes per part de la ciutadania i les entitats participants.

La irrupció de la covid-19 va comportar que se suspengués el projecte “Renova les teves joguines” en el format habitual, però al mateix temps ens va servir per impulsar altres accions virtuals amb l’objectiu de fomentar la prevenció i la reutilització de les joguines.

Gràcies a la col·laboració de les entitats i dels i les participants que han acceptat el repte, hem aconseguit que la primera exposició virtual de “Renova les teves joguines” sigui una realitat.

L’etiqueta #ExpoRenovaJoguines ha acumulat, durant 21 dies, un total de 85 publicacions a la galeria d’imatges d’Instagram. La crida a compartir les fotografies i vídeos de les joguines fetes a casa amb materials reutilitzats durant els dies de confinament ha tingut resultats diferents pel que fa al tipus de publicacions.

Mentre que la majoria d’usuaris han publicat una fotografia o vídeo de jocs i ginys, fins a arribar a un total de 41 joguines, les entitats i equipaments han preferit publicar vídeos amb les instruccions per crear una joguina, amb un total de 12 tutorials.

En aquest vídeo podeu veure la primera exposició virtual de “Renova les teves joguines”.