Patis escolars oberts tot l’estiu

24/06/2023 - 10:17 h

Infància. Enguany se sumen al programa les escoles bressol municipals.

A partir del 26 de juny i fins al 31 d’agost diversos patis d’escoles i instituts públics de la ciutat, així com d’escoles bressol municipals, obriran en diferents franges horàries, de matí i de tarda, per oferir els seus espais a l’ús del veïnat. En cada districte hi haurà, almenys, un pati obert.

El programa municipal “Patis escolars oberts al barri” ofereix patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic. A cada pati hi ha servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i contribueix a fer dels patis oberts una àgora de trobada on les persones participen, es relacionen i comparteixen l’esbarjo amb altres persones.

Les escoles bressol també obren els patis

Enguany a l’oferta habitual d’espais oberts se suma la de les escoles bressol municipals, que també obren alguns patis, en aquest cas, per a infants fins als 6 anys i les seves famílies, que poden gaudir de racons de contes per a la petita infància, així com d’elements de joc lliure que hi ha als patis, com sorrals i espais motrius, entre altres.

Consulta en el web ajuntament.barcelona.cat/educacio els patis escolars oberts al barri, les adreces, els horaris i altres informacions relacionades.