Vine al carrer d'Aragó amb bicicleta

05/03/2020 - 13:37 h

Obrim Carrers. Diumenge vine al carrer Aragó a passejar en bicicleta. Hi haurà aparcaments vigilats per que gaudeixis de les activitats, circuits infantils d'educació viària i una ruta ciclista circular per conèixer l'arquitectura singular d'aquest carrer.

La iniciativa Obrim carrers vol mostrar els beneficis que suposa la pacificació dels carrers: millora la salut perquè redueix la contaminació, fomenta la vida a l’espai públic, promou la relació entre el veïnat, afavoreix els desplaçaments a peu  i impulsa la mobilitat sostenible.

Per la primera edició al carrer d’Aragó hi trobareu dos circuits infantils d’educació viària un a càrrec del Servei Català de Trànsit, entre Independència i Dos de Maig, i un a càrrec de la Guàrdia Urbana de Barcelona situat al tram entre Calàbria i Viladomat.

Si vens amb la teva bicicleta posem a la teva disposició quatre aparcaments vigilats i gratuïts per que la puguis deixar i gaudir de totes les activitats del carrer. Els trobaràs a l’alçada dels carrers Independència, passeig de Sant Joan, Balmes i Entença.

Coneix l’arquitectura del carrer d’Aragó de la mà d’arquitectes ciclistes.

A partir de cinc punts de trobada i sortida, Bicicultura BCN organitza una ruta circular amb punts de parada en edificis singulars i vies emblemàtiques que creuen el carrer d’Aragó. A partir de les 10 del matí la ruta circularà en sentit anti horari, s’aturarà a tots els punts de trobada i sortida: avinguda Meridiana, avinguda de la Diagonal, passeig de Gràcia, plaça de Letamendi i parc de l’Escorxador.

Cada grup passarà per tots els punts amb explicació i qui ho vulgui podrà afegir-se sobre la marxa. Només cal esperar l’arribada al punt de sortida del següent grup. Es calcula que els intervals de pas per cada punt de sortida serà d’una 1/2 hora.