La Generalitat i l’Ajuntament informaran a Twitter sobre el #MWC12

22 febrer, 2012 | Actualitat, El teu Ajuntament

L’edició del Mobile World Congress 2012 (#MWC12) serà molt especial perquè es donaran a conèixer molts detalls de la Mobile World Capital, una entitat que serà el centre mundial del desenvolupament, el coneixement, la innovació i la generació de nous models de negoci de les tecnologies mòbils. Barcelona, on correspon, ara, aquesta capitalitat i, per extensió, Catalunya seran el focus d’atenció de la telefonia mòbil fins, almenys, l’any 2018.

Per això, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona sumen forces per difondre aquest esdeveniment tan important a través de les xarxes socials i creen els perfils de Twitter @MobilCAT (català) i @MobileESP (castellà), que oferiran informacions sobre el que vagi succeint al voltant d’aquesta edició del Mobile World Congress.

La voluntat d’informar de manera conjunta, creant un canal gestionat de manera mixta per les dues administracions, és una experiència pionera en el sector públic de Catalunya.

Aquests dos perfils de Twitter unificaran la informació de les dues institucions, promocionaran les empreses catalanes que participen a l’ esdeveniment i donaran resposta a les consultes o dubtes que tinguin els usuaris.

Aquest any el #MWC12 disposarà d’un pavelló de Catalunya més gran que a l’última edició. Hi haurà vint empreses catalanes punteres tecnològicament en l’àmbit de la mobilitat, el doble que l’any passat, que tindran la possibilitat de gaudir d’un estand a l’APP Planet. Catalunya també serà present al Ministerial Program, unes jornades en què delegacions de governs de països d’arreu del món exposaran els seus projectes, i en què Catalunya tindrà un paper d’amfitriona, un fet que permetrà dur a terme relacions bilaterals amb altres països per arribar a acords de col·laboració per millorar el teixit tecnològic català.

Es poden seguir els perfils:

twitter.com/mobilcat

twitter.com/mobileesp