Estiu 2020 a Barcelona

Aquest web es tornarà a actualitzar el proper estiu. Mentrestant, hi pots consultar la informació relativa a les activitats i els espais de l’estiu 2020.

Activitats

Nenes i joves miren quadres en un museu

Estiu als museus

L’estiu és un bon moment per descobrir una altra dimensió dels museus, més lúdica i divertida. T'hi esperem!

Un home fotografia un concert a l'aire lliure amb el telèfon mòbil

Agenda

Tot i la crisi sanitària, Barcelona t’ofereix un ventall d’activitats virtuals i presencials per gaudir d’aquest estiu. Consulta-les!

Un grup d'infants fa activitats de lleure a l'aire lliure

100% Estiu

Un estiu total per a infants, adolescents, joves i les seves famílies, per contribuir a compensar els impactes ocasionats per la crisi de la covid-19. Barcelona rep l’estiu amb més d'un miler d'activitats de la campanya “T’estiu molt” i una oferta ampliada especialment per al 2020, amb més places, equipaments com biblioteques i centres cívics oberts i noves propostes d’ús de l’espai públic, amb una atenció especial als barris més vulnerables. 

Joves mirant una projecció guardant les mesures de distancia

Activitats gratuïtes per a joves i adolescents

L’Ajuntament posa en marxa prop de dues-centes activitats gratuïtes per a joves i adolescents en el marc del programa “100 % estiu”. Activitats presencials i virtuals, tallers, jocs, concursos i molt més, perquè gaudeixis al màxim d’aquest estiu. 

Detall de la decoració d’una festa major

Festes majors

Moltes festes majors de Barcelona han quedat ajornades o han hagut de reprogramar les seves activitats per adaptar-les a les condicions derivades de la crisi de la covid-19. Consulta’n la llista.

Famílies celebren una festa en una superilla

Estiu als districtes i barris

Qui diu que quedar-se al barri és avorrit? Consulta les propostes per a grans i petits que tens disponibles a prop de casa.

Dues nenes juguen a saltar a corda en un parc.

Aquest estiu, protegeix-te!

Aquest estiu, a banda de protegir-te de les onades de calor, has de seguir les mesures de prevenció per evitar la propagació de la covid-19: respectar la distància física, rentar-se les mans amb freqüència o fer ús de mascareta sempre que sigui necessari.​

Espais

Banys i platges

La temporada de banys a les platges de Barcelona de l’estiu 2020 coincideix amb el procés de desescalada per la covid-19 i inclou mesures especials de control de l’aforament per garantir la distància de seguretat necessària.

Dues persones corren en un parc

Gaudeix dels parcs de la ciutat

Els parcs i jardins converteixen la ciutat en un espai habitable. Coneix els espais verds que tens a prop de casa i gaudeix de la natura sense sortir de Barcelona. Aquí els trobaràs tots.

Descobreix Barcelona

Aquest estiu, endinsa’t en els districtes i barris de la ciutat i gaudeix dels seus racons i atractius: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, museus, espais de lleure, propostes per anar a fer esport i molt més.

Dues noies salten d'un trampolí a les piscines Picornell

Refresca’t a les piscines municipals

Barcelona disposa de moltes instal·lacions municipals que obren les seves piscines descobertes progressivament amb les mesures de seguretat sanitària corresponents. Aprofita-les!

Activitats a prop del mar

El Centre de la Platja és l’espai municipal d’educació ambiental i d’informació del litoral de Barcelona. Apropa-t’hi!

Una dona camina amb una planxa de surf i un home fa estiraments a la pista d'atletisme del Centre Esportiu Municipal La Mar Bella

Centres esportius municipals

Els centres esportius municipals i les seves instal·lacions especialitzades —incloses les piscines cobertes— reobren aquest estiu amb mesures de control d’aforament. Fes esport!

#BCNcuida't

#Covid19

Web

Barcelona mai s’atura

#Maiensaturem​

Web

A l’estiu, respecta el descans del veïnat

Web

Tria un estiu amb protecció

#TriaSalut

Web

Deixa't sorprendre!

Consulta-hi totes les propostes

Web

PLÀNOL BCN

Tota la informació cartogràfica de la ciutat

Web

El Born CCM

Passat, present i futur

Web

Viu la ciència

Un estiu ple d’activitats

Web

Mnac

Art i història

Web

Visita el museu picasso

Gaudeix de l’art

Web

Comparteix aquest contingut