Estiu 2020 a Barcelona

La situació d’excepcionalitat originada per la crisi de la covid-19 ens aboca a un estiu especial. Tot i això, Barcelona ofereix propostes d’espais i activitats perquè puguis gaudir de l’estiu a la ciutat amb les precaucions i mesures de seguretat necessàries.

La informació que s’ofereix a continuació està pendent de revisió per adaptar-la a les mesures especials de contenció dels brots de covid-19 anunciades per la Generalitat de Catalunya.

Activitats

Un grup d'infants fa activitats de lleure a l'aire lliure

100% Estiu

Un estiu total per a infants, adolescents, joves i les seves famílies, per contribuir a compensar els impactes ocasionats per la crisi de la covid-19. Barcelona rep l’estiu amb més d'un miler d'activitats de la campanya “T’estiu molt” i una oferta ampliada especialment per al 2020, amb més places, equipaments com biblioteques i centres cívics oberts i noves propostes d’ús de l’espai públic, amb una atenció especial als barris més vulnerables. 

Concert de The Sey Sisters en un parc de Barcelona

Música als Parcs

Durant el mes d’agost torna el cicle de concerts gratuïts Música als Parcs, una bona opció per acostar-se a la natura de la ciutat i gaudir de la música.​

Nenes i joves miren quadres en un museu

Estiu als museus

L’estiu és un bon moment per descobrir una altra dimensió dels museus, més lúdica i divertida. T'hi esperem!

Joves mirant una projecció guardant les mesures de distancia

Activitats gratuïtes per a joves i adolescents

L’Ajuntament posa en marxa prop de dues-centes activitats gratuïtes per a joves i adolescents en el marc del programa “100 % estiu”. Activitats presencials i virtuals, tallers, jocs, concursos i molt més, perquè gaudeixis al màxim d’aquest estiu. 

Imatge d’una projecció de cinema del cicle Sala Montjuïc, al Castell de Montjuïc

Cinema a l'aire lliure

Estigues al corrent de les propostes de cinema a l’aire lliure d’aquest estiu a espais diversos de la ciutat.

Un home fotografia un concert a l'aire lliure amb el telèfon mòbil

Agenda

Tot i la crisi sanitària, Barcelona t’ofereix un ventall d’activitats virtuals i presencials per gaudir d’aquest estiu. Consulta-les!

Detall de la decoració d’una festa major

Festes majors

Moltes festes majors de Barcelona han quedat ajornades o han hagut de reprogramar les seves activitats per adaptar-les a les condicions derivades de la crisi de la covid-19. Consulta’n la llista.

Famílies celebren una festa en una superilla

Estiu als districtes i barris

Qui diu que quedar-se al barri és avorrit? Consulta les propostes per a grans i petits que tens disponibles a prop de casa.

Persones assegudes al pati del Centre cívic Pati Llimona

Aprofita els centres cívics

Durant les vacances d’estiu, apropa’t als centres cívics dels barris de la ciutat i participa en les activitats que organitzen.

Concerts al Castell de Montjuïc

El Castell de Montjuïc ofereix els concerts del projecte Sala BCN tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges des del 2 de juliol fins al 30 d’agost. Podeu consultar-ne la programació i comprar les entrades aquí​.​

Dues nenes juguen a saltar a corda en un parc.

Aquest estiu, protegeix-te!

Aquest estiu, a banda de protegir-te de les onades de calor, has de seguir les mesures de prevenció per evitar la propagació de la covid-19: respectar la distància física, rentar-se les mans amb freqüència o fer ús de mascareta sempre que sigui necessari.​

Espais

Banys i platges

La temporada de banys a les platges de Barcelona de l’estiu 2020 coincideix amb el procés de desescalada per la covid-19 i inclou mesures especials de control de l’aforament per garantir la distància de seguretat necessària.

Dues persones corren en un parc

Gaudeix dels parcs de la ciutat

Els parcs i jardins converteixen la ciutat en un espai habitable. Coneix els espais verds que tens a prop de casa i gaudeix de la natura sense sortir de Barcelona. Aquí els trobaràs tots.

Descobreix Barcelona

Aquest estiu, endinsa’t en els districtes i barris de la ciutat i gaudeix dels seus racons i atractius: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, museus, espais de lleure, propostes per anar a fer esport i molt més.

Dues noies salten d'un trampolí a les piscines Picornell

Refresca’t a les piscines municipals

Barcelona disposa de moltes instal·lacions municipals que obren les seves piscines descobertes progressivament amb les mesures de seguretat sanitària corresponents. Aprofita-les!

Activitats a prop del mar

El Centre de la Platja és l’espai municipal d’educació ambiental i d’informació del litoral de Barcelona. Apropa-t’hi!

Una dona camina amb una planxa de surf i un home fa estiraments a la pista d'atletisme del Centre Esportiu Municipal La Mar Bella

Centres esportius municipals

Els centres esportius municipals i les seves instal·lacions especialitzades —incloses les piscines cobertes— reobren aquest estiu amb mesures de control d’aforament. Fes esport!

#BCNcuida't

#Covid19

Web

Barcelona mai s’atura

#Maiensaturem​

Web

A l’estiu, respecta el descans del veïnat

Web

Tria un estiu amb protecció

#TriaSalut

Web

Deixa't sorprendre!

Consulta-hi totes les propostes

Web

PLÀNOL BCN

Tota la informació cartogràfica de la ciutat

Web

El Born CCM

Passat, present i futur

Web

Viu la ciència

Un estiu ple d’activitats

Web

Mnac

Art i història

Web

Visita el museu picasso

Gaudeix de l’art

Web

Comparteix aquest contingut