Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Col·labora amb les entitats de Barcelona!

El compromís cívic dels ciutadans i ciutadanes és un element fonamental per poder avançar vers una Barcelona més inclusiva i amb més oportunitats per a tothom. La col·laboració de la ciutadania amb les entitats de la ciutat contribueix decisivament a poder atendre més i millor a aquella població vulnerable o en risc d'exclusió social.

A continuació t'oferim tot un seguit d'opcions per col·laborar amb les entitats de la ciutat de Barcelona. Troba la teva!

imatge voluntariatFes voluntariat a les entitats socials de la ciutat

El compromís actiu i la implicació de la ciutadania són necessaris per contribuir a la tasca que realitzen les entitats socials per millorar la vida de moltes persones i incrementar la cohesió i la inclusió social. Tu formes part de la solució!

Des del voluntariat social pots col·laborar de forma lliure i voluntària donant suport a les entitats que treballen en pobresa, infància, persones amb discapacitat física i psíquica, joventut, salut, drogodependències, gent gran, immigració, etc.

A la borsa de voluntariat pots consultar les ofertes de voluntariat per col·laborar amb una entitat social de Barcelona.

[+] Borsa de voluntariat per una Barcelona inclusiva (gestionada per la FCVS)
imatge comentarisCerqueu persones voluntàries o col·laboradores pels vostres projectes o iniciatives?

Sou una entitat i desenvolupeu projectes o activitats on les persones puguin fer voluntariat?

A través de la Borsa de voluntariat per una Barcelona inclusiva podeu publicar les vostres demandes de voluntariat.

[+] Afegiu la vostra demanda de voluntariat a la Borsa
imatge AcordCol·labora amb les entitats de l'Acord

A Barcelona, més de 600 organitzacions (entitats socials, associacions, col·legis professionals, universitats, sindicats, patronals i empreses) treballen per la inclusió social integrades en l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Coneix els seus projectes i les seves iniciatives, i col·labora-hi!

[+] Accedeix al cercador d'entitats de l'Acord Ciutadà
[+] Consulta la relació de les entitats membres de l'Acord