Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Des de l'Acord Ciutadà destaquem:
comissioacciojuny.

El Consell de Governança ampliat continua prenent forma

La Comissió d'Acció de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva ha celebrat una jornada de treball molt profitosa, on s'ha definit l'estructura del pròxim Consell de Governança ampliat amb la Taula de Coordinació de Xarxes de l’Acord, previst per al 10 de juliol. A més, s'ha avançat en la proposta d'estructura per al congrés internacional entre ciutats europees, que se celebrarà a la tardor.

xdaa espigoladors.

La XDAA visita l’obrador d’Imperfect Food de la Fundació Espigoladors

La Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada a Barcelona (XDAA) ha visitat la nau i nou obrador de la marca Imperfect Food, impulsada per la Fundació Espigoladors. Imperfect és una marca de conserves vegetals compromesa amb la sostenibilitat ambiental i la justícia social. El passat març va obrir a Barcelona el seu nou centre de producció que a més és un espai d’inserció sociolaboral per persones en situació de risc d’exclusió social, i que els membres de la xarxa han pogut veure de primera mà.

actiusacord24.

Set entitats reben els distintius Actius de l'Acord 2024

Un total de set entitats adherides a l'Acord Ciutadà han estat distingides amb el distintiu dels Actius de l'Acord, promoguts per la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa (XCAC). En concret, les entitats seleccionades en aquesta sisena edició han estat: Creu Roja Barcelona, la Fundació Privada Via Activa, la Fundació Privada Via Clara, la Federació d'Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes (ACAPPS), l'Associació de Professionals de Mediació de Conflictes de Catalunya (ACDMA), l'Associació Cedre i la Fundació Coravant. A totes elles se'ls ha fet entrega d'un diploma en l'acte celebrat a la sala de plens del Districte de l'Eixample el divendres, 14 de juny.

veure notícies destacades
1network6
2network2
3network10
4network4
5network8
6network11
7network12
8network1
9network13
10network14
11network15
12network15
13network15

Vídeo de l'Acord Ciutadà

Imatge Voluntariat - Col·labora entitats socials
les xarxes d'acció de l'acord
actiusacord
  • Estratègia d'Inclusió
  • serveis socials