Barcelona platja a platja

Vista de la platja de Sant Sebastià

Platja de Sant Sebastià

És la platja situada més a ponent de Barcelona i compta amb clubs esportius de gran rellevància a la ciutat per les activitats que fan relacionades amb el mar. 

Vista de la platja de Sant Miquel

Platja de Sant Miquel

És un dels punts més concorreguts del litoral barceloní i una de les platges més antigues de la ciutat. El seu nom prové de l'església de Sant Miquel del Port, construïda l'any 1755.

Vista de la platja de la Barceloneta

Platja de la Barceloneta

Situada entre l'espigó del Gas i la platja de Sant Miquel, té una llargada de 422 metres i és una de les platges amb més tradició de la ciutat.

Vista de la platja de Somorrostro

Platja de Somorrostro

La platja del Somorrostro encarna la recuperació de la memòria històrica i ha esdevingut una de les platges més emblemàtiques de Barcelona. 

Vista de la platja de la Nova Icària

Platja de la Nova Icària

Està considerada una de les platges més tranquil·les, té uns 415 metres de llargada i està situada al centre del litoral barceloní.

Vista de la platja del Bogatell

Platja del Bogatell

La platja del Bogatell ofereix moltes possibilitats per gaudir de l’esport a l’aire lliure, ja que als seus 702 metres hi trobareu diversos equipaments d'oci. 

Vista de la platja de la Mar Bella

Platja de la Mar Bella

Aquesta platja, creada l'any 1992 aprofitant la remodelació urbanística del litoral amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, disposa d'una zona naturista.

Vista de la platja de la Nova Mar Bella

Platja de la Nova Mar Bella

La seva llargada aproximada és de 420 metres i, juntament amb la Mar Bella, forma part de les platges que es van crear quan es va recuperar la façana litoral de Barcelona.

Vista de la platja de Llevant

Platja de Llevant

Va ser la darrera platja a incorporar-se a la ciutat, l’estiu del 2006. Té una llargada aproximada de 375 metres i està situada al costat de la Nova Mar Bella. Durant la temporada d’estiu disposa d'una àrea per a l'accés de ciutadans amb gossos. 

Vista de la zona de banys del Fòrum

Zona de banys del Fòrum

És un espai on es pot prendre el sol o banyar-se, però no hi trobarem sorra i l'accés a l'aigua es fa directament des de superfícies pavimentades, mitjançant escales.