Camina Montjuïc!

Els caps de setmana, des del Castell de Montjuïc organitzen rutes de cultura i de natura per conèixer millor la muntanya. Duren entre una hora i mitja i dues hores, amb l'acompanyament d'educadores que coneixen molt bé tot l'entorn del Parc de Montjuïc. Per participar-hi només cal dur roba i calçat còmodes. La inscripció és gratuïta, però és imprescindible fer-la amb prou antelació a través del web, perquè els grups són de 24 persones com a màxim i sovint s'omplen...

..
28/09/2023 - 16:45 h - Cultura i lleure Mupert / Sants-Montjuïc

• Ruta ‘Baixem de la muntanya!’
Diumenges a les 18 h: 1, 15, 22 i 29 d’octubre.
Passejada multitemàtica pels jardins i monuments del Parc de Montjuïc: el recorregut comença amb una petita introducció de la història del Castell de Montjuïc per, tot seguit, baixar per diferents camins de la muntanya fins acabar a la Font Màgica. Un passeig on tothom pot compartir històries, experiències i coneixement sobre diferents aspectes relacionats amb Montjuïc.

• Ruta ‘De Montjuïc al Paral·lel, de les fontades als teatres’
Dissabtes a les 10.30 h: 4 de novembre i 3 de desembre.
Ens endinsem en la part més lúdica i social de l’ús de la falda nord-est de la muntanya per descobrir un espai de revetlles i fontades en temps passats. Entre els teatres del Paral·lel i les fonts de Montjuïc va existir una zona d’oci, diversió i llibertat sexual no absent de clarobscurs.

• Ruta ‘Montjuïc en el temps’
Dissabte a les 10.30 h: 18 de novembre.
Recorregut general per la història de la muntanya de Montjuïc, des dels ibers a l’actualitat passant per les pedreres romanes, la construcció del Castell, l’Exposició Internacional del 1929 i els Jocs Olímpics del 1992. Una ruta per descobrir la importància de la muntanya per a la ciutat de Barcelona.