Aturada tècnica del Funicular i el Telefèric de Montjuïc

Per revisió tècnica i posada a punt de les instal·lacions, el Funicular i el Telefèric de Montjuïc no funcionen del 30 de gener al 19 de febrer, ambdós inclosos. Durant aquest període, un bus especial amb els mateixos horaris i parades supleix el servei del funicular. Per pujar fins al castell o des de la plaça d'Espanya, TMB també ofereix com a alternativa la línia 150 de bus.

..
25/01/2023 - 13:49 h - Mobilitat i transports Mupert

El Funicular de Montjuïc fa el manteniment anual i deixa de prestar servei des de dilluns 30 de gener fins diumenge 19 de febrer, tots dos inclosos. Com a alternativa per pujar a la muntanya des de l’estació de Paral·lel (L2 i L3 de metro), un bus especial fa el recorregut amb el mateix horari (de dilluns a divendres, de 7.30 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 20 h). Si baixes al metro d’Espanya (L1 i L3) o vols arribar més amunt, per exemple fins al castell de Montjuïc, llavors cal agafar la línia 150 de bus.

L’altre transport per cable que opera TMB, el Telefèric de Montjuïc també tanca les portes al públic de manera temporal per dur a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt. Enguany aquesta aturada tècnica és de tres setmanes, que es fan coincidir exactament amb la del Funicular.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.