Arriba el joc interactiu de Sant Antoni i el Dimoni!

En aquest Sant Antoni tan atípic us presentem una proposta festiva ben diferent de les desfilades, ballades i correfocs que normalment vivim a les places i carrers. És el Joc de Sant Antoni i el Dimoni, de caràcter interactiu i pensat per a jugar-hi a l’ordinador, la tauleta o el mòbil. Pretén acostar les tradicions del cicle festiu de Sant Antoni de la nostra ciutat a tota la família.

El joc comença al mercat de Sant Antoni, on el Dimoni ha segrestat sant Antoni. A partir d’un llibre vell i gràcies a l’ajuda de nombrosos personatges, en Tonet i l’Antònia visiten els barris barcelonins que aquestes dies celebren festa. En el recorregut, descobreixen els Foguerons de sa Pobla a Gràcia, la Porkada del Clot, els Tres Tombs i els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu de Palomar, la festa major de Sant Antoni i els Tres Tombs de Barcelona.

És pensat per a jugar-hi en família. De fet, el joc s’estructura en forma de conte per a tots els públics: és explicat amb molta imaginació i tota mena de detalls, acompanyat d’unes magnífiques il·lustracions. A més, té molt de contingut pedagògic i al·licients per a qui vulgui saber-ne més.  

No us ho penseu dues vegades. Connecteu-vos a barcelona.cat/trestombs i ajudeu-nos a alliberar sant Antoni!