Es convoquen els Premis Anselm Clavé de Cant Coral, enguany amb novetats

Ja és aquí la tercera edició dels premis Anselm Clavé de Cant Coral, uns guardons que pretenen retre homenatge al músic, poeta i polític Josep Anselm Clavé (Barcelona, 1824-1874). Els premis s’organitzen des de la Federació de Cors de Clavé i es convoquen amb l’objectiu de difondre i promocionar els millors treballs en el panorama de la música coral a Catalunya.

Els premis tenen una vocació nacional i popular. La nominació és popular, mitjançant un formulari que es pot omplir fins a l’1 de febrer clicant aquí, tot i que la decisió final la prendrà un jurat format per diversos professionals vinculats al món coral i la cultura popular.

El jurat decidirà els premis de millor enregistrament, millor composició, millor projecte de transformació social, millors caramelles, mitjà de comunicació, educació, trajectòria coral, trajectòria de director o directora i, per primera vegada, millor producció-espectacle no coral de cultura popular. També s’atorga el premi al millor espectacle, que tria el públic, i que enguany tindrà dues categories: en directe i en línia.

Per a més informació, podeu clicar aquí.